Alkalmaink

A gyülekezet istentiszteleti alkalmai vasárnap 10 órakor kezdődnek a közösségi házunkban. A hét során sok más programmal is várunk, amikről lent olvashatsz részletesen.

Rendszeres alkalmaink

Vasárnap – Istentisztelet

Közösségi ház, 10:00-12:00 – A vasárnapi alkalom az egész közösség részére van azért, hogy együtt legyünk az Úr előtt dicsőítéssel, imával, az ige tanításával, úrvacsora vételével. Ezeken az alkalmakon gyermekszolgálatot is tartunk.

Csütörtök – induktív bibliatanulmányozás

Közösségi ház, 18:00-20:00 – Hétközi alkalom elmélyült bibliatanulmányozással és beszélgetéssel.

Péntek – Ifi alkalom

Közösségi ház, 18:00-20:00 – Kötetlen ifjúsági alkalom a 12-18 éves korosztálynak sok beszélgetéssel mind bibliai, mind fiatalokat érdeklő témákkal.

40+ alkalom

Változó időpontban (erről a hírlevél tájékoztat) laza együttlét lelki idővel, sok játékkal,  beszélgetéssel, 40+ korosztálynak, de fiatalabbak is jöhetnek 🙂

Miért találkozunk többször is a hét során?

Fontosnak tartjuk, hogy erősödjön a kapcsolatunk az Úrral és közben egymás felé is meg tudjunk nyílni. Megélhetjük szeretet kapcsolatot Istennel és egymással. Ez a kettő el sem különíthető egymástól.

Amikor összegyűlünk, akár ketten vagy hárman az ő nevében, akkor Jézus különleges módon munkálkodik az életünkben, ahogy ő erre ígéretet is tett.

Ha először jössz el közénk, akkor érdemes lenne az egyik vasárnapi alkalomra ellátogatnod, hogy megismerkedj a gyülekezettel. Számos alkalommal találkozunk a hét során is, mert hisszük, hogy szükség van erős kapcsolatokra a hívők között és ezek leginkább a kisebb létszámú, házicsoport jellegű alkalmakon épülhetnek.

Az év során sok egyéb rendezvényt tartunk. Például: majális, karácsonyi karvenál, női tea alkalom, kirándulások, városi rendezvények, házaspáros alkalmak. Ezekről vagy személyesen, vagy a hírlevélből értesülhetsz.

Szeretettel várunk a közösségünkben.

„Járuljatok őhozzá, mint élő kőhöz, amelyet az emberek ugyan megvetettek, azonban Isten előtt „kiválasztott és drága; ti magatok is mint élő kövek épüljetek fel lelki házzá, szent papsággá, hogy lelki áldozatokat ajánljatok fel, amelyek kedvesek Istennek Jézus Krisztus által. „

– 1 Péter 2: 4-5